Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کلاهبردار اینستاگرامی در آستانه بازگشایی مدارس که تحت عنوان فروش لوازم تحریر ارزان قیمت اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد، در پایتخت دستگیر شد .

  به گزارش ایران انلاین ،سرهنگ  داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پلیس فتا تهران گفت: چند روز پیش فردی  به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد افرادی ناشناس از طریق یک صفحه اینستاگرامی فروش لوازم تحریر ارزان قیمت از من کلاهبرداری کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  باتوجه به بازگشایی مدارس در فضای مجازی به دنبال خرید لوازم تحریر برای فرزندم بودم که در یک صفحه اینستاگرامی تبلیغی با فروش ویژه لوازم تحریر با قیمت های مناسب روبروشدم و بدون بررسی هویت گردانندگان صفحه مذکور مبلغی برای خرید لوازم تحریر موردنظر به حساب آنها واریز کردم اما بلافاصله پس از واریز وجه من را بلاک کرد و دیگر پاسخی از آنها دریافت نکردم.

این مقام انتظامی ادامه داد: بدنبال شکایت شاکی کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را در این خصوص آغاز کردند  و پس از انجام اقدامات تخصصی و بکارگیری فنون تجربی و علمی ادمین صفحه فروش لوازم تحریر را شناسایی و پس از تشریفات قضائی مجرم را در یکی از مناطق حاشیه تهران دستگیر و به پلیس فتا انتقال دادند. 
وی با اشاره به اینکه متهم بیش از هشت میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بود، افزود: مجرم پس از حضور در پلیس فتا اعلام کرد، باتوجه به بازگشایی مدارس با راه اندازی یک صفحه اینستاگرامی و تبلیغات این صفحه به بهانه فروش ویژه لوازم تحریر با قیمت بسیار مناسب مراجعه کنندگان را ترغیب به پرداخت مبلغ قبل از ارسال می کردم  و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تلفن آنها نبودم.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: فریب ظاهر زیبا و پر رنگ و لعاب صفحات اینستاگرامی را نخورید و خریدهای خود را فقط از فروشگاه های معتبر و دارای مجوز و یا سایت و بسترهای رسمی در فضای مجازی انجام دهید زیرا افراد سودجو این فضا را مکانی مناسب جهت انجام اعمال مجرمانه خود می دانند و از ساده لوحی برخی از کاربران برای رسیدن به مقاصد مالی نامشروع خود پل می سازند، شهروندان همچنین می توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق ۱۱۰ یا ‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: لوازم تحریر پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتای فراجا گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹ هزار و ۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفته اند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳ هزار و ۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد هزار و ۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و بقیه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

او افزود: با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتوا‌های نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجار‌های عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

سردار مجید گفت: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایت مدار ایرانی شده قطعاً در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتا فراجا از هموطنان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران 

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتای فراجا با بیان اینکه پلیس فتای مازندران از پلیس‌های دارای رتبه در حوزه کشف جرایم سایبری بین استان‌های کشور است، گفت: پلیس فتای مازندران در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه دوم شده است که جا دارد از تلاش‌های و زحمات سردار مفخمی فرمانده انتظامی و سرهنگ خورشاد رئیس پلیس فتای استان قدردانی کنم. 

او با بیان اینکه بدلیل ضریب بالای نفوذ اینترنت در استان مازندران و دریافت خدمات بالای سایبری شهروندان، طبیعتاً مجرمان اینترنتی در این حوزه فعالیت بیشتری دارند، افزود: پلیس فتای استان با جرایم مختلفی در این حوزه نسبت به سایر استان‌ها مواجه است. 

سردار مجید، کلاهبرداری اینترنتی با تاکید بر بازار‌های آنلاین، برداشت‌های اینترنتی غیر مجاز، مزاحمت‌های اینترنتی، دسترسی به اطلاعات افراد و قمار و شرط بندی اینترنتی را از اولویت‌های جرایم سایبری در استان مازندران برشمرد. 

رئیس پلیس فتای فراجا از انهدام ۲۰ باند در حوزه‌های مختلف جرایم سایبری در استان مازندران، خبر داد و گفت: ۳۵ میلیارد ریال از وجوه مردم که از سوی مجرمان سایبری به صورت غیرمجاز برداشت شده بود با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای مازندران مسدود شد که روش خوبی برای حفظ وجوه مردم و اقدام قانونی برای برگشت آن به حساب شهروندان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • کلاهبردار حرفه‌ای درکنگان دستگیر شد
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • اولین پست اینستاگرامی و معنادار نکونام بعد از رفتن خطیر
  • پیامی که پلیس روی صحفه اینستاگرام این بلاگر منتشر کرد
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد