Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا سالاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اظهار داشت: یک دستگاه کامیون حامل بار قاچاق در حومه شهرستان کازرون شناسایی و توقیف شد.

غلامرضا سالاری ادامه داد: محموله این کامیون لوازم تحریر خارجی بود و با توجه به اینکه بار مکشوفه فاقد هرگونه اسناد و مدارک گمرکی بود، راننده کامیون بازداشت و پرونده‌ای جهت بررسی موضوع در شعبه اول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان کازرون تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از انجام تحقیقات در شعبه و بازجویی از متهم پرونده خبر داد و افزود: متهم در مراحل اولیه رسیدگی اقدام به ارائه اسناد و مدارکی کرد که طی استعلام از گمرک مشخص شد که مدارک ارائه شده جعلی و فاقد اعتبار است.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس اضافه کرد: نهایتا با تکمیل تحقیقات و محرز شدن تخلف، شعبه رسیدگی کننده حکم به ضبط محموله مکشوفه، ضبط خودروی متهم و جریمه ۳ میلیارد و هشتصد میلیون ریالی متهم صادر کرد.

رسیدگی به بیش از ۱۷ هزار پرونده

 مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس اظهار داشت: با تاکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در خصوص کنترل قیمت‌ها، تدابیری اتخاذ شد تا با همراهی و همکاری دستگاه‌های نظارتی و امنیتی، اقدامات ضربتی در راستای مقابله با گرانفروشی و احتکار صورت پذیرد.

سالاری اذعان کرد: در این رابطه ریاست عالی سازمان تعزیرات حکومتی نیز دستور ویژه‌ای صادر و مقرر شد تا گشت‌های نظارتی به منظور برخورد با هرگونه اخلال در بازار خصوصا در اقلام ضروری شهروندان، تشدید شود.

او با اشاره به اینکه پرونده‌های گرانفروشان و محتکران، بدون هیچگونه اغماضی رسیدگی و مجازات‌های سنگین برای متخلفین اعمال می‌شود اضافه کرد: با تشکیل قرارگاه «هفدهم ربیع‌الاول»، دستگاه‌های نظارتی از جمله تعزیرات حکومتی با هماهنگی هر چه بیشتر با سایر ارگان‌های مربوطه و همچنین سازمان بسیج و سپاه پاسداران، تمام توان خود را به منظور کنترل قیمت‌ها بکار گرفته کما اینکه طی این مدت شاهد اقدامات مشترک تاثیرگذاری از جمله کشف ده‌ها انبار بزرگ احتکار کالا‌های اساسی بودیم که جزئیات آن‌ها در رسانه‌ها اطلاع رسانی شده است..

او از رسیدگی به بیش از ۱۷ هزار فقره پرونده طی هشت ماهه سال جاری در حوزه‌های صنفی، بهداشتی و قاچاق کالا و ارز و همچنین جریمه ۲ هزار میلیارد ریالی برای متخلفین خبر داد و گفت: طی این مدت ۱۰ هزار مورد بازرسی از واحد‌های صنفی، تولیدی، انبار‌ها و ... انجام شده و به ۵ هزار واحد صنفی نیز برای رفع تخلف تذکر داده شده است.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس نقش نظارتی شهروندان را به عنوان مهمترین مولفه نظارتی یادآور شد و افزود: عمده کالا‌های احتکاری با گزارشات دریافتی از شهروندان کشف شده که در صورت پررنگ شدن ارتباط دو سویه دستگاه‌های نظارتی و مردم، اثرات بازدارندگی این مهم، موجب کاهش چشمگیر تخلفات خواهد شد.

تشکیل ۳۶۰ پرونده احتکار و اخفاء 

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس اظهار داشت : گشت های مشترک تعزیرات حکومتی با همکاری سازمان صمت ، اتاق اصناف ، جهاد کشاورزی ، نیروی انتظامی ، دانشگاه علوم پزشکی و ... بطور مستمر در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در سطح استان در حال انجام است و در خصوص تخلفاتی همچون گرانفروشی و احتکار ، بدون هیچگونه اغماضی با متخلفین برخورد و مجازات های سنگینی اعمال می شود.

سالاری با اشاره تشدید نظارت ها بعد از تشکیل قرارگاه ریبع الاول افزود : کشف دهها انبار احتکار کالاهای اساسی توسط پاسداران گمنام امام زمان (عج) ،از جمله اقدامات موثری بود که در قالب این قرارگاه انجام و تاثیر بسزایی در کوتاه کردن دست سودجویان و فروکش کردن التهابات بازار داشته است .

او از تشکیل ۳۶۰ فقره پرونده احتکار، اخفاء و امتناع از عرضه در شعب تعزیرات حکومتی استان خبر داد و اضافه کرد: متخلفین این پرونده‌های بالغ بر ۷۸ میلیارد ریال جریمه نقدی شده اند و مقرر گردیده تا در صورت کشف انبار احتکار، بدون هیچگونه تعللی، کالا‌های مکشوفه با نظارت سازمان صمت به فروش برسد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس گزارشاتی مردمی را باعث کشف بسیاری از تخلفات عنوان کرد و گفت: شهروندان چنانچه اطلاعی از دپوی غیرقانونی کالا در هر محلی دارند، مراتب را به شماره ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه و یا ۱۲۴ سازمان صمت گزارش داده تا نسبت به پیگری موضوع گزارش اقدام و با متخلفین برخورد شود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی جریمه میلیاردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۶۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده شرکت تجاری برای ایفا نکردن 69 هزار و 603 یورو تعهدات ارزی به ارزش 39 میلیارد و 20 میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ماکو رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی پرونده و با توجه به ارائه نشدن اسناد و مدارک قانونی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر بازگرداندن ارز رفع تعهد نشده و محرومیت یک ساله فعالیت بازرگانی، شرکت را به پرداخت 78 میلیارد و 41 میلیون ریال جریمه نقدی معادل 2 برابر میزان ریالی ارز تعهد نشده بر اساس بالاترین نرخ اعلامی بانک مرکزی از زمان دریافت ارز، محکوم کرد.

نجف زاده گفت: با گزارش بانک سپه پیرامون عمل نکردن یک شرکت به تعهدات ارزی، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

 

دیگر خبرها

  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در مهریز
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • محکومیت هزار میلیاردی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک یارانه‌ای
  • تعزیر قاچاقچی البسه در نهبندان
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل